Noëlle de Bont

Mijn naam is Noëlle de Bont. Ik ben zowel qua werk als privé erg geïnteresseerd in sport en beweging. Ik beweeg veel en word ook graag in beweging gezet. Mijn sporten zijn hockey, tennis, hardlopen, skieën, wandelen en fietsen.

Al jong zocht ik naar een werkcombinatie van bewegen, sport en met mensen werken. Oefentherapie was het antwoord. In 1985 studeerde ik af aan de opleiding oefentherapie Cesar in Utrecht.

Door regelmatige bij- en nascholing houd ik mijn kennis up to date**. Ben me blijven ontwikkelen, zodat ik nu een praktijk heb waarin ik veel uiteenlopende klachten behandel.
Klachten die vaak voortkomen uit de disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Er zit van alles in mijn hoge hoed, waarmee ik mijn basisoefentherapie Cesar heb uitgebreid. Met deze kennis en ervaring stel ik samen met u een behandelplan op dat is afgestemd op uw persoonlijke doel en hulpvraag.

**Sportmassage, Voetreflexmassage, Werkplekonderzoek, Haptonomie, Triggerpointmassage
Medical taping, Medicall kinetics teacher (3-dimensionaal bewegen en corrigeren), Scoliose training, Valpreventie training

Oefentherapeut Cesar, somatisch oefentherapeut, MedicalKineticsTeacher
lid van Vereniging van Oefentherapeuten Cesar & Mensendieck (VvOCM)
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (59901064494)
Inschrijfnummer KvK 17256430K